Przedstawiamy folię rantową do tortów, ciast, deserów na zimno.
Upiekłaś wysoki biszkopt i rant okazał się za niski?
Szukasz przedłużenia swojego rantu?
A może nie chcesz ryzykować że podczas wyjmowania ciasta z rantu coś się uszkodzi ?
Dobrze trafiłaś !
Przedstawiamy folię rantową, która idealnie sprawdzi się przy zabezpieczeniu boków tortów
a także różnorodnych ciast na zimno np sernik.
Ułatwi pracę przy dekorowaniu ciasta i pomoże uzyskać pożądany kształt.
Dzięki formie ułatwi ci wyjęcie gotowego ciasta z rantu a także zapobiega wysuszeniu ciasta.
Folia jest prosta w obsłudze, wystarczy umieścić ją między wyrobem cukierniczym a rantem, robiąc kilkucentymetrową zakładkę.
Następnie możesz złożyć np tort w rancie.
Folii rantowej nie można używać w piekarniku !!!
Wykonanie:Materiał: Folia rantowa
Produkt nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.
Łatwy w czyszczeniu i użytkowaniu.
Wykonany z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności.
Certyfikat zgodności z wymaganiami dotyczącymi kontaktu z żywnością.
Wymiary:
Wysokość: 10 cm
Długość: 10 m