WYGŁADZACZ DO MASY CUKROWEJ kątomierz
Przedstawiamy szpatułkę do masy cukrowej typu kątomierz. Wygładzacz jest bardzo pomocny w każdej kuchni.
Dzięki temu przyrządowi będziecie mieli Państwo możliwość wygładzać torty i ciasta pokryte kremem lub śmietaną oraz innymi ozdobami cukierniczymi. Po wygładzeniu, powierzchnia świetnie zespala się z ciastem, a także staje się błyszcząca.
Wygładzacz jest bardzo łatwy w utrzymaniu czystości – należy myć go pod bieżącą wodą i pozostawić do wyschnięcia.
Wykonanie:
- Materiał: wytrzymałe tworzywo sztuczne (ABS)
- Produkt nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.
- Łatwy w czyszczeniu i użytkowaniu.
- Wykonany z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności.
- Certyfikat zgodności z wymaganiami UE dotyczącymi kontaktu z żywnością.
Wymiary:
- Podane na zdjęciu.
- Kolor wysyłamy losowo